Even voorstellen... Mijn naam is Lütfiye Ceren. Mijn liefde voor koken begon vroeg. Als jong meisje stond ik regelmatig in de keuken om mijn moeder te assisteren met de voorbereidingen van allerlei verfijnde Turkse gerechten. Totdat ik de fijne kneepjes van het vak van mijn moeder had overgenomen. Sindsdien is koken mijn lust en mijn leven en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.Catering.In 2004 heb ik besloten om iedereen te laten genieten van mijn culinaire, authentieke Turkse hapjes en gerechten. En sindsdien heb ik regelmatig Turkse gerechten verzorgd voor uiteenlopende bijeenkomsten, van openingen tot doopfeesten, van buurtfeesten tot aan besloten feesten en van verjaardagen tot aan parties.Workshops.Voor de fervente liefhebber van de Turkse keuken organiseer ik kookworkshops. De deelnemers leren op deze manier de Turkse keuken kennen en maken hun eigen gerechten. Voor ieders wil is er wel een gerecht te verzinnen. De Turkse keuken heeft een gevarieerd aanbod. Een diversiteit aan gerechten met verse groenten, vlees en vis. Wie kent niet de köftes, pittig gekruide gehaktballetjes, of de dolma's, gevulde druivenbladen. Ook op het gebied van nagerechten zijn er een reeks aan zoetigheden te noemen, denkt u maar eens aan de welbekende baklava.